Viziune

  1. Să aducem informaţii proaspete şi veridice de pe câmpurile de misiune
  2. Să facem cunoscută lucrarea misionarilor români
  3. Să încurajăm bisericile şi credincioşii din România pentru misiune transculturală
  4. Să intermediem şi să dezvoltăm parteneriate între bisericile româneşti de pretutindeni şi misionari

Noi Frontiere a apărut la nevoia de a informa românii cu privire la ce se întâmplă în lumea misionară. Eforturile de traducere a Bibliei, lucrarea de evanghelizare a musulmanilor, istoria unui misionar celebru, mărturii ale oamenilor care se întorc la Dumnezeu din naţiunile „închise” fac parte constant din conţinutul revistei.

Revista Noi Frontiere este unică în România, datorită formatului, conţinutului şi scopului/ viziunii pe care o are.

Programul Parteneriat Plus este unealta care leagă cititorii de misionari. Unii se roagă, unii dăruiesc, iar alţii le fac pe amândouă şi astfel sunt parte cu ceea ce se întâmplă pe câmpul de misiune.

Prin intermediul revistei stabilim parteneriate cu diferite organizaţii atât din România, cât şi din străinătate: Wycliffe, Light for the Peoples, Agenţia Penticostală de Misiune Externă, Operation Mobilisation, etc.

Revista Noi Frontiere îsi propune ca prin informațiile proaspete și veridice pe care le aduce de pe câmpurile de misiune să promoveze în bisericile evanghelice din România interesul pentru misiunea transculturală. Revista NF urmărește de asemenea să intermedieze și să dezvolte parteneriate între bisericile românești de pretutindeni și misionarii români, făcând cunoscută lucrarea lor de pe câmpul de misiune.

În fiecare număr al revistei citești în File din Istoria Misiunii, călătorești În jurul lumii și întâlnești oameni simpli, fapte reale, motive de rugăciune, ești încurajat de Mărturii ale credincioșilor, analizezi realitatea și-ți formezi Opinii, afli despre Misionarii români care-și dedică viața pentru Împărăția lui Dumnezeu, ești informat despre evenimentele și proiectele Centrului Român de Studii Transculturale, cunoști experiențele oranizației Wycliffe în Traducerea Bibliei.

Valorile pe care FNF le promovează:

Intimitate cu Dumnezeu
Dragoste pentru Scripturi
Respect pentru biserica locală
Disponibilitate de a învăța
Respectul pentru alte culturi și religii
Adaptabilitate culturală
Lucrul în echipă
Spiritul de sacrificiu
Echiparea prin practică