Investește în educație – India

În India, situația în ceea ce privește îmbolnăvirile cu Covid-19 s-a înrăutățit. Mai multe state sunt din nou în carantină totală. Între acestea se numără și statul Bihar, unde se află cele două case de copii, ridicate și întreținute cu ajutorul dumneavoastră.

În casele Agape trăiesc în total 31 de copii: în casa pentru băieți sunt 16 băieți, cu vârste cuprinse între 11 și 25 de ani, și în cea pentru fete sunt 15 fete, cu vârste între 6 și 22 de ani.

În ceea ce privește educația lor, cu toate că mare parte dintre ei nu au nici măcar telefon tip android, ei trebuie să continue școlarizarea în sistem online. S-a decis la nivel de țară ca educația să se facă în acest fel cel puțin până în octombrie, noiembrie.

În casa fetelor se folosea un calculator și un telefon tip android, iar la casa băieților se folosea laptopul bisericii, telefonul android al unui administrator și încă un telefon android, copiii făcând cu rândul pentru a-și putea continua studiile.

Prin generozitatea credincioșilor români s-au achiziționat deja două laptopuri, câte unul pentru fiecare casă de copii, care au dotările necesare pentru conectarea și susținerea online a cursurilor de școală și facultate.

Fiind vorba de mulți copii, care sunt în clase diferite și la școli diferite și care trebuie să fie prezenți online pentru cursuri în același timp, acestea nu sunt suficiente.

Dacă Domnul vă pune pe inimă această lucrare și doriți să continuați să susțineți lucrarea din India dăruind pentru acest proiect, o puteți face prin transfer bancar în conturile Noi Frontiere sau online la www.noifrontiere.ro/doneaza, cu mențiunea „Proiect investește în educație – India”

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Cu respect,
Echipa Noi Frontiere & misionara Maria I.

Be the first to comment

Leave a Reply